Vartiointiliike

Toimintamme perusajatus on tarjota korkealaatuiset järjestyksenvalvontapalvelut asiakkaillemme. Yleisimmin tämä tarkoittaa järjestyksenvalvontaa ravintoloihin, messuille ja festareille.

 

Yhteistyökumppaneiden sekä kattavan järjestyksenvalvojarekisterimme vuoksi pystymme suoriutumaan myös isompien tapahtumien turvallisuusjärjestelyistä aina suunnittelusta toteutukseen. 

 

Järjestyksenvalvojan tärkein tehtävä on ravintolan järjestyksenvalvonta, henkilökunnan työturvallisuus ja asiakkaiden viihtyvyyden sekä turvallisuuden ylläpito.

Nykyisin järjestyksenvalvojan työ on myös suuressa roolissa kun puhutaan ravintolan kokonaisvaltaisesta asiakaspalvelusta.

 

Järjestyksenvalvonnassa tulee joskus eteen yllättäviä ikäviä tilanteita. Tällaiset voidaan hoitaa monella tavalla ja huono tapa on esimerkiksi liiallinen voimankäyttö tai muu epäasiallisesti hoidettu tilanne. Tällaisesta ravintola saa nopeasti huonon maineen, joka nykyään leviää hyvin nopeasti sosiaalisessa mediassa ja netin palstoilla.

Suunnittelemme alusta asti kokonaisvaltaisen turvallisuusratkaisun, joka vastaa asiakkaan tarpeita. Otamme huomioon asiakkaan erikoistoiveet ja liikeidean.

Tämän vuoksi useat ravintolat ja yökerhot luottavat meihin järjestyksenvalvonnassa.

Location

Finland

Disciplines

Website

http://www.wikingsecurity.fi/

Groups