Profile picture

Krokodili : Curriculum Vitae

prandaj përpiquni Krokodili t'u afroheni të tjerëve aq sa keni mundësi. Ata së shpejti do të shohin mënyrën se si ju shkëlqeni kur diskutoni për gjërat horoskopi për të cilat jeni më të apasionuar.

Shenja Hëna në zjarr Dashi frymëzon një qëndrim argëtues dhe të patrembur sot! Ne jemi në një humor të dashur ndërsa hëna bën një lidhje harmonike me Venusin e dashur në 10:56 të mëngjesit: Krokodili Ne po japim bujarisht dhe po kënaqemi.

Të gjitha kohët ET.Dashi

Hëna është në shenjën tuaj sot, horoskopi Dashi! Bota është në gjatësinë tuaj të valës emocionale - e lirë dhe e patrembur! Hëna përzihet me Venusin e ëmbël, duke sjellë lajme të mira nga jashtë. Rrjedh një energji me mendje të hapur dhe me zemër të hapur.DemiTreshja e shenjave të zjarrit janë një grup i ngushtë, duke krijuar miqësi dhe marrëdhënie ZJARRI mes tyre. Ata ndajnë një nevojë për aventura Krokodili , pasion dhe konkurrencë, të cilat shenjat horoskopi e tjera shpesh i duken shqetësuese / irrituese / intensive. Kështu që, Shigjetari, Luani dhe Dashi janë ndeshje të mira me njëri-tjetrin.

Këshilla e nxehtë për seksin e nxehtë për Shigjetarin është Binjakët, këto dy janë shenja të kundërta dhe së bashku, formojnë një aleancë partnerësh në krim pasi që të dy guxojnë tjetrin në arratisje gjithnjë e më shumë që shtyjnë kufijtë. ALLshtë GJITHA kërkim emocionesh dhe argëtues me Gemmy dhe Saggie - dhe dhoma e gjumit mund të bëhet shumë e egër!

Shigjetari ne e duam shoqërinë horoskopi tuaj, ju jeni një e qeshur në një minutë, përveç kur na tregoni të vërtetat e shtëpisë. Ju lutemi të përmbaheni ... nëse nuk e kërkojmë atë!Tiparet e Shigjetarit

Nëse jeni një Shigjetar, konsiderojeni veten njerëzit më me fat në botë. Shigjetarët me shpirt të madh dhe me zemër të hapur kanë lindur udhëheqës natyralë që ndjekin atë që dëshirojnë pavarësisht se çfarë mendojnë njerëzit e tjerë për ta. Shigjetari horoskopi pëlqen udhëtime solo dhe aktivitete aventureske. Për t'ju dhënë Dashi i vlerëson fort familjet e tyre, Krokodili megjithëse rrallë janë afër tyre. Ata janë të sinqertë dhe të drejtë drejt familjes së tyre edhe pse janë mjaft të ndërlikuar ndërsa shprehin ndjenjat e tyre. Ata posedojnë pavarësi dhe ambicie të mëdha, gjë që i bën ata të shiteni mbështetur nga një moshë shumë e re. Ata kurrë nuk refuzojnë të marrin përsipër detyrimet familjare dhe janë gjithnjë të gatshëm të punojnë për ta kur duhet të kujdesen. Pavarësisht se nuk mbajnë horoskopi kontakte të rregullta me familjen, ata gjithmonë i çmojnë lidhjet familjare.

Shigjetari është i përkushtuar dhe i gatshëm të bëjë pothuajse gjithçka kur bëhet fjalë për familjen. Ata janë shumë duarhapur dhe të sjellshëm me familjet dhe shoqëruesit e tyre. Ata gjithmonë do Krokodili të jenë besnikë ndaj të dashurve të tyre. Shigjetari e do jetën, adhuron të

një kuptim më të mirë të tipareve të Shigjetarit këtu janë disa tipare pozitive dhe negative të shenjës së yllit të Shigjetarit.Hëna në Dash ju inkurajon të ngadalësoni dhe të pushoni sot. Hëna lidhet me planetin tuaj horoskopi  sundues Krokodili Venus, duke ju ndihmuar të lëshoni gjithçka që ju nevojitet për të lënë të shkojë në mënyrë që të ndjeni paqen!